Syyspärskeet 2021
Julkaistu: 02.08.2021 00.00

Syyspärskeet 2021


SYYSPÄRSKEET KISAINFOA

Syyspärskeiden aikaan Oulun uimahalli on suljettu muulta yleisöltä. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia järjestelyihin viranomaisohjeistusten mukaan.


Yleisö. Otamme kilpailuihin yleisöä rajatusti. Yleisön maksimimäärä hallin puolella on 110 hlö. Yleisömäärää kontrolloivat katsomoon menevällä ovella olevat ovivahdit. Lisätietoja yleisökatsomosta kilpailuohjeistuksessa. Huomioithan, että kilpailut näytetään myös Superliven kautta. Katsomossa edellytämme kasvomaskin käyttöä, kuitenkin oman terveystilanteen mukaan. Jätäthän tyhjän penkin viereiseen seurueeseen ja ilmoitathan käyntisi tämän lomakkeen kautta. *lomake lisätään perjantaina 17.9.

Kilpailukutsu Syyspärskeet 2021.pdf

Kilpailuohje:
Syyspärskeet 2021 Kilpailuohjeistus_17.9.2021.pdf

Pukkari- ja katsomojako: SYYSPÄRSKEET21_pukkari+allastilat.pdf

Pukkarijako on viitteellinen, koska saamamme tiedon mukaan huomattava määrä hallin kaappeja on pois käytöstä avainten katoamisen takia. Valmentajat - ohjeistattehan uimarinne saman ryhmän kesken jakamaan kaapin useammalle uimarille.

Valmentajat ja huoltajat. Kaikkien osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa valmentaja- ja huoltajamäärä etukäteen, sunnuntaihin 12.9. mennessä sähköpostitse: tomi.pystynen@oulunlohet.fi

Katsojat. Kilpailuihin voidaan ottaa rajattu määrä yleisöä. Huomioithan, että kilpailut näytetään myös Superliven kautta. Katsomossa edellytämme kasvomaskin käyttöä.

Saapuminen hallille

Hallin ovet avataan klo 9, kulku tapahtuu pääovesta.

Keräily

Keräily on kahvion päädyssä olevassa reunimmaisessa katsomolohkossa. Keräilystä siirrytään katsomon alla olevan käytävän kautta syvään päätyyn. Toimitsijoita on käytävän varrella.

Kulkeminen altailla

Kisa-altaasta poistutaan kuntoaltaan kautta.

Verryttely

  • Verryttely alkaa klo 9.30 altaassa.
  • Verryttelyradat ovat matalassa päässä (ison altaan kahvion pääty)
  • Jumppatiloina toimivat lasten altaiden ympäristö, kuntoaltaan päädyt

Valmentajien kahvitus

Valmentajien kahvitus löytyy toimitsijakahvituksen yhteydestä. Huomioithan, että tauon aikana tila on ensisijaisesti toimitsijoiden käytössä.

Mitalit

Mitalit jaetaan kisakansliasta. Mitaleita ei postiteta jälkikäteen.

Oulun Lohien uimareiden ruokailu

Varaa ruokailusi maanantaihin 13.9. mennessä, tämän sheets-tiedoston kautta.

Syyspärskeet toimitsijat

Muiden seurojen toimitsijat, ilmoitathan lastesi starttimäärät tällä lomakkeella, sunnuntai-iltaan 19.9. mennessä, niin tiedämme huomioida tämän laskutuksessa. Oulun Lohien toimitsijoiden ei tarvitse ilmoittaa lastensa startteja.


Seuran uusimmat

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1