Tietoa lasten uimakouluista

Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Minivesikirppu-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu-uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Norppa- ja Delfiini-uimakouluja.

Ilmoittaessasi lastasi uimakouluun, tutustu ensin uimakouluryhmien kuvauksiin. Seuramme tarjoaa koko kauden uimakouluja. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa 15 viikon ajan.

Uimakouluihin ilmoittaudutaan ryhmien kohdalla olevien linkkien (ILMOITTAUDU) kautta.

Uimakoululaiset saavat uimakoulun päätyttyä uimataidosta arvion, jonka perusteella uimakoululainen voidaan ilmoittaa seuraavaan uimakouluun. Kausi (½ vuotta) koostuu kevätkaudesta tai syyskaudesta.

OPPIMINEN

Jokainen uimari on yksilö ja oppii omaan tahtiin. Oppimiseen vaikuttavat monet eri tekijät. Tästä syystä ei kannata verrata uimakoululaisia keskenään, sillä kaikki varmasti oppivat, mutta tahti saattaa vain olla erilainen. Oppimistahdista riippuen saman uimakoulutason voi joutua käymään useampaan kertaan, eikä siitä kannata huolestua.

Seuraavalle tasolle voi siirtyä heti kun täyttää uuden uimakoulun vaatimukset (kts. uimakoulujen kuvaukset). Oppiminen EI nopeudu, jos ilmoittautuu liian vaativaan uimakouluun. Hyvien pohjataitojen päälle rakennetaan eri uintitekniikat. Oppimista tukee, jos uimakoulun lisäksi käydään omatoimisesti uimassa.

LOHIEN JÄSENYYS

Uimakoululaisista ei peritä erikseen seuran jäsenmaksua, vaan se sisältyy uimakoulun hintaan. Uimakoululaisen seuran jäsenyys astuu voimaan uimakoulun maksupäivästä ja on voimassa saman vuoden joulukuun loppuun saakka. Jäsenmaksua ei vähennetä seuraavista uimakoulumaksuista.

UIMAKOULUPAIKAN PERUMINEN JA MAKSUN PALAUTUS

  • kun maksettu uimakoulu perutaan viimeistään kolme vuorokautta ennen kurssin alkua palautamme uimakoulumaksun vähennettynä Lohien käsittelykuluilla (5 €)
  • kun uimakoulu keskeytetään ennen kurssin puoltaväliä palautamme uimakoulumaksusta 50% vähennettynä Lohien käsittelykuluilla (5 €)
  • kun uimakoulua on käyty yli puolet emme palauta uimakoulumaksuja, koska varallaolijaa ei enää voi ottaa uimakouluun
  • kertapoissaoloista ei palautuksia (uimakoululaisen ei tarvitse ilmoittaa kertapoissaoloja)

   
Lisää uutisia
Uimakoulu
«  Lokakuu   »
Kategoriat