Uimakouluryhmien kuvaukset

UIMATAIDOTTOMILLE

MINIVESIKIRPPU
Minivesikirppu on tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville, 3-5 vuotiaille, lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen.
Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.

MERITÄHTI
Meritähti-uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Minivesikirppu-ryhmän vähintään kahdesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin. Uimakoulu on varattu uimakoululaisille, jotka ovat päättyneellä kaudella käyneet Minivesikirpun ja joille on suositeltu Meritähteä. Tämän vuoksi ilmoittautumislinkki ei ole julkinen.

VESIKIRPPU
Vesikirppu on tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.
Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt neljä vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.

PIKKU-LOHI
Pikku-Lohi-ryhmä on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille aroille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

NORPPA
Norppa on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m).

DELFIINI
Delfiini on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia.


UIMATAITOISILLE

SAUKKO
Saukko on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on opetusaltaassa.

JATKORYHMÄT
Aloittavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on kuntoaltaalla.

Jatkavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 15m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on kuntoaltaalla.


   
Lisää uutisia
Uimakoulu
«  Lokakuu   »
Kategoriat