Huomioitavaa syksyn 2020 uimakouluissa
Julkaistu: 20.07.2020 00.00

Huomioitavaa syksyn 2020 uimakouluissa

- Viikonlopun ryhmissä ei ole kuskausta aulasta altaalle eikä altaalta aulaan. Uimakoululaiset kulkevat yksin/vanhemman avustamana uimahallissa. Nimenhuuto pidetään altaalla 5 minuuttia ennen uimakoulun alkua.

- Kevään 2020 uimakoululaisille, jotka halusivat vastaanottaa paikan syksyn uimakouluista, on lähetetty Jopoxissa kutsut, jotka tulee hyväksyä. Jopox on seuran toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta huolehdimme, että kaikkien ryhmiemme jokainen uimakoulu- ja muu harjoituskäynti tulee kirjattua. Voit ladata Jopox-sovelluksen ja näet sieltä myös muistutuksena ne kerrat, jolloin ei ole uimakoulua.

- Jopoxista (selaimen kautta) löydät myös uimakoulua koskevan infon kirjauduttuasi Jopoxiin. Kirjautuminen edellyttää tunnusten luomista. Lisäämme infot myös nettisivuillemme www.oulunlohet.fi --> uimakoulut.

- Emme järjestä infotilaisuuksia syksyn 2020 uimakouluissa

- Syksyn uimakoulut ovat kaikki koko kauden uimakouluja (15 kerran uimakoulu, kerran viikossa), eli 10 kerran jaksouimakouluja ei järjestetä ollenkaan.

- Joidenkin ryhmien numerot ovat muuttuneet, sillä olemme lisänneet joitakin ryhmiä ja vähentäneet toisia. Ryhmän numero ei liity ryhmän taitotasoon mitenkään.

- Mikäli olet vasta ilmoittamassa lapsesi uimakouluun ja haluamasi ryhmä on täynnä, ota yhteyttä toimisto@oulunlohet.fi (mainitse mikä ryhmä kyseessä, lapsen nimi ja huoltajan puhelinnumero), niin lisäämme tiedot jonotuslistalle.

- Muistathan merkitä itsellesi kalenteriin ne kerrat, jolloin uimakoulua EI järjestetä. Päivämäärät on ilmoitettu ilmoittautuessa ja ne löytyvät nettisivuilta ryhmän kohdalta sekä ryhmän infotiedotteesta.

Seuran uusimmat

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1