Tietoa ryhmistä


Jatkoryhmät
Jatkoryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida kymmenen metriä selkäuintia, vapaauintia ja alkeisrintauintia. Tavoitteena on 25 metrin uimataito oikealla tekniikalla. Jatkoryhmistä edetään vesitaitokouluun. Jatkoryhmäläiset kuuluvat seuran uimakouluvakuutuksen piiriin.

Vesitaitokoulu
Vesitaitokoulu on syksystä 2019 alkaen korvannut tekniikkaryhmät ja niiden tavoitteena on kehittää uimarin vesitaitavuutta ja uintitekniikkaa. Tavoitteena on, että uimari oppii uimaan yhtäjaksoisesti 50m vapaa-, selkä- ja rintauintia. Vesitaitokoulussa harjoitellaan uinnin perustekniikoita ja lisäksi harjoittelu pitää sisällään myös taitouintia ja vesipalloa. Vesitaitokoulu toimii lohiportaissa jatkumona uimakoulun ja jatkouimakoulun käyneille uimareille. Huomioittehan, että vesitaitokoulun uimareita ei ole vakuutettu seuran toimesta. Suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta.

Harrasteryhmät
Oulun Lohien lasten ja nuorten harrasteryhmät on tarkoitettu uintia jo harrastaneille uimareille. Vaatimustasona uimareille on 50m yhtämittainen uinti (joko selkää, rintaa tai vapaauintia). Ryhmillä on kaksi harjoitusta viikossa, joista toinen sisältää myös kuivaharjoituksen. Huomioittehan, että harrasteryhmän uimareita ei ole vakuutettu seuran toimesta. Suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta.


Lisätietoja ryhmistä ja niiden toiminnasta voit kysyä:

Ilkka Haipus | 040 773 1322 | ilkka.haipus@ihsc.fi
- harrasteryhmät ja vesitaitokoulut tiistaisin ja torstaisin kello 12:00 - 14:00

Taru Poutiainen | 050 359 6657 | uimakoulut@oulunlohet.fi
- jatkoryhmät


   
Lisää uutisia
Lasten harrasteuinti
«  Heinäkuu   »
Kategoriat