Tietoa ryhmistä


Jatkoryhmät
Jatkoryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida kymmenen metriä selkäuintia, vapaauintia ja alkeisrintauintia. Tavoitteena on 25 metrin uimataito oikealla tekniikalla. Jatkoryhmistä edetään vesitaitokouluun. Jatkoryhmäläiset kuuluvat seuran uimakouluvakuutuksen piiriin.

Vesitaitokoulu
Vesitaitokoulu tavoitteena on kehittää uimarin vesitaitavuutta ja uintitekniikkaa. Tavoitteena on, että uimari oppii uimaan yhtäjaksoisesti 50 metriä vapaa-, selkä- ja rintauintia. Edellytyksenä on 25m yhtämittainen uimataito jossakin edellä mainitussa lajissa. Vesitaitokoulussa harjoitellaan uinnin perustekniikoita ja lisäksi harjoittelu pitää sisällään myös taitouintia ja vesipalloa. Harjoitussisältöjen tavoitteena kaikissa lajeissa on tukea lapsen vesitaitavuuden monipuolista kehittymistä. Vesitaitokoulu toimii lohiportaissa jatkumona uimakoulun ja jatkouimakoulun käyneille uimareille. Huomioittehan, että vesitaitokoulun uimareita ei ole vakuutettu seuran toimesta. Suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta.

Harrastusryhmät
Oulun Lohien lasten ja nuorten harrastusryhmät on tarkoitettu uintia jo harrastaneille uimareille. Vaatimustasona uimareille on 50 metrin yhtämittainen uinti (joko selkä-, rinta- tai vapaauintia). Ryhmillä on yksi tai kaksi harjoitusta viikossa, joista toinen sisältää myös kuivaharjoituksen (vain kahden harjoituksen ryhmät). Huomioittehan, että harrastusryhmien uimareita ei ole vakuutettu seuran toimesta. Suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta.


Lisätietoja ryhmistä ja niiden toiminnasta voit kysyä:

Santu Pavlidi | santu.pavlidi@oulunlohet.fi | 041-7070180
- harrastusryhmät ja vesitaitokoulut

Taru Poutiainen | 050 359 6657 | uimakoulut@oulunlohet.fi
- jatkoryhmät


   
Lisää uutisia
Lasten harrasteuinti
«  Lokakuu   »
Kategoriat