Kilpauinti Oulun Lohissa
Julkaistu: 26.06.2020 00.00

Kilpauinti Oulun Lohissa

Kilpauinnin omat sivut

Näiltä sivuilta löydät tietoa kilpauintiryhmiemme toiminnasta. Kilpailukalenterissa näkyy kaikkien ryhmien kilpailut ja seuran yhteiset tapahtumat. Seuran omien kisojen alta pääset ilmoittautumaan toimitsijaksi seuran omiin kisoihin ja löydät kisoista lisätietoja.

Lisäksi päivitämme sivuille uutisia ryhmien ajankohtaisista asioista ja kuulumisista. Koko seuraan liittyvät asiat, kuten tietoa perhevuoroista ja aulavalvontaan ilmoittautuminen, löytyvät seuran etusivuilta valikosta "Seura".

Päivitämme sivuja kesän ja kauden alun aikana.

Oulun Lohien kilparyhmät

Seuran kilparyhmät on nimetty uimaliiton virallisen kilpailujärjestelmän mukaan. Rolloikäiset ovat nuorimpia kilpailevia uimareita, joiden päätavoitteena ovat kesällä uitavat Rollo-uinnit ja kisojen jälkeinen valtakunnallinen Rollo-leiri. IKM viittaa ikäkausimestaruus-ikäisiin uimareihin, jotka kilpailevat IKM-ikäluokan kilpailuissa. GP viittaa Grand Prix -kilpailuihin tähtääviin uimareihin. Nuorten SM ja aikuisten SM-ikäiset tähtäävät nimensä mukaisesti SM-kisoihin.

Huomioittehan, että kilpauimareiden kausimaksut eivät sisällä vakuutusta, vaan jokaisen uimarin tulee huolehtia omasta vakuutuksestaan. Suosittelemme hankkimaan vakuutuksellisen Blue Card -lisenssin tai lisenssin lisäksi muun sopivan vakuutuksen.

Harjoitusajat tulet löytämään Jopoxista oman ryhmäsi pukukopista.

Kausimaksut laskutetaan elo-syyskuun aikana.


Lisätietoja kilpatiimeistämme saat päävalmentaja Tomi Pystyseltä, tomi.pystynen@oulunlohet.fi, 044-3657955


Seuran uusimmat

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1