Oulun Lohissa pelataan tällä kaudella vesipalloa neljässä eri ryhmässä, tervetuloa kokeilemaan!

Vesipallokurssi

Vesipallokurssi on tarkoitettu aloittaville vesipalloilijoille. Kurssi harjoittelee sunnuntaisin klo 17-18 Raksilan uimahallin syvässä päässä radoilla 1-4. Kurssilla on yhteisharjoitukset viime kauden vesipallokurssilaisten kanssa, joten apuja on varmasti saatavilla. Kurssille osallistuakseen pitää osata uida 25 metriä tauoitta.

IKD-ryhmä

Ikäkausiryhmä D eli IKD-ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja ryhmä on tarkoitettu jo vesipallokurssin suorittaneille. Ryhmän tavoitteena tulevalle kaudelle olisi päästä osallistumaan ulkopaikkakunnalla järjestettävään turnaukseen! Sen vuoksi ryhmällä onkin kahdet harjoitukset viikossa, sunnuntaisin ja tiistaisin. Sunnuntaisin ryhmä harjoittelee yhdessä vesipallokurssin kanssa klo 17-18 ja tiistaisin klo 19:00-20:15, joista viimeisen puoli tuntia IKC-ryhmän kanssa. IKD-ryhmän ikäluokka on -08 syntyneet ja nuoremmat

IKC-ryhmä

Ikäkausiryhmä C, IKC-ryhmä on jo viime kausilla pelannut Ikäkautensa SM-sarjaa ja onkin seuramme edustusjoukkue. Ryhmä harjoittelee useita kertoja viikossa. Tiistaisin harjoitukset ovat aluksi yhdessä nuoremman ikäkausiryhmän kanssa, jonka jälkeen ryhmä harjoittelee 1,5 tuntia aikuisten vesipalloryhmän kanssa. Muuten viikolla on kuivaharjoituksia ja lenkkeilyä. Perjantaisin on ryhmän ainoa oma allasharjoitus, jolloin keskitytään pallo- ja joukkueharjoitteluun. Lauantaisin ryhmällä on puhtaat uintiharjoitukset. IKC-ryhmässä harjoittelee -06 syntyneet ja nuoremmat.

Aikuisten vesipallo

Aikuisten vesipalloryhmä harjoittelee kerran viikossa, tiistaisin klo 20:15 alkaen. Aikuisten ryhmä koostuu pääosin jo aktiiviuransa lopettaneista vesipalloilijoista, mutta ryhmässä on tilaa vähemmän kokeinelle vesipallon pelaajille. Aikuisten ryhmä toimii hyvänä harjoitusvastuksena IKC-ryhmälle.


Mikäli vesipallon aloittaminen mietityttää tai sinulla on kysyttävää ryhmistä, laita sähköpostia osoitteeseen vesipallo(at)oulunlohet.fi

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1