Vesipalloa Lohissa kaudella 2019-2020!
15.8.2019 14:03 Uutiset / Pääsivusto

Oulun Lohissa vesipalloa voi harrastaa vesipalloa vesiskursseilta kilparyhmiin.

Vesipallon syyskausi käynnistyy täyteen vauhtiin elokuussa, kun Raksilan halli avautuu vuosihuollon jälkeen. Oulun Lohissa syksy tuo mukanaan vesipallon puolella uusia tuulia, kun pitkään vesipallovastaavana toiminut Karri Hurskainen siirtyy tehtävästä sivuun ja vastuu siirtyy hyviin niin ikään hyviin käsiin Kasper Karjalaiselle. Kiitämme Karria hienosta työstä ja hänen panoksestaan Oulun Lohille!

Kurssitoiminta käynnistyy syyskuun alussa ja tarjolla on kaksi eri ryhmää: vesis ja vesipallokurssi. Vesis on tarkoitettu 8-11-vuotiaille tytöille ja pojille. Vesiksessä leikitään, pelataan, uidaan ja pidetään hauskaa! Tavoitteina ryhmässä on vahvistaa uimisen tekniikkaa sekä oppia vesipallon perustaitoja. Uimataitovaatimus ryhmässä on 25m vapaa- ja selkäuintia.

Vesipallokurssi pyörii sunnuntaisin ja kurssilla harjoitellaan vesipallon perustaitoja kuten uimista, polkemista, heittämistä ja pelaamista syvässä altaassa. Kurssi on tarkoitettu kaikille uimataitoisille 2005-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Uimataitovaatimuksena ryhmässä on 200 metrin yhtäjaksoinen uintitaito (vapaauinti, selkäuinti ja rintauinnin alkeet).

Kurssien lisäksi syksyllä kilpailuihin osallistuu kaksi junioriryhmää. Kaikista ryhmistä lisätietoa löydät vesipallon omilta sivuilta ja lisätietoja voit kysäistä sähköpostitse vesipallo@oulunlohet.fi.

Mukavaa kauden alkua ja tervetuloa vesipallon pariin!


   
Lisää uutisia
Vesipallo
«  Huhtikuu   »
Kategoriat