Tietoa erityisuinnista
Julkaistu: 23.01.2023 09.37

Tietoa erityisuinnista

Oulun Lohet haluaa tarjota mahdollisuuden uimataidon oppimiselle sekä uimisen harrastamiselle jokaiselle halukkaalle taitotasosta ja erityislaatuisuudesta riippumatta. Erityisuinnin ryhmissä uimari saa aina yksilöllistä ohjausta omien rajoitteidensa ja taitojensa mukaisesti. Jokaisella Oulun lohien erityisuimarilla on myös halutessaan mahdollisuus aloittaa kilpaileminen, mutta harrastaminen on seurassa silti yhtä arvokasta kuin kilpaileminenkin. Meillä on tällä hetkellä kuusi uintiryhmää, joista yksi on uimakouluatasoisille suunnattu. Neljä ryhmistä on harrasteryhmiä. Tämän lisäksi meillä on yksi kilparyhmä. Lohilla ui tällä hetkellä erityisryhmissä 6–45-vuotiaita uimareita.


Alla on tietoa harrasteryhmistämme:

Harraste 1-4:


Mahdollistavat lapsille ja nuorille uintiharrastamisen ilon turvallisessa ympäristössä. Ryhmät 1-3 uivat 25m radalla ja ryhmä 4 on uimakouluryhmä.


Autismi&Asperger:

Ryhmä on erikseen suunnattu autismi ja asperger lapsille ja nuorille. Ryhmä takaa rauhallisen ja ärsykkeistä minimoidun harjoitteluympäristön.


Jos kiinnostuit erityisuinnista, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse numeroon 045 3101606 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sofia.saukko (at) oulunlohet.fi

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1