Aikuisuinti Oulun Lohissa
AikuisetJulkaistu: 23.09.2019 00.00

Aikuisuinti Oulun Lohissa

Tervetuloa Oulun Lohien aikuisuinnin pariin!

Uinnin voi aloittaa kaiken ikäisenä ja nuorena aloitettua harrastusta jatkaa kilpaillen tai harrastetasolla. Oulun Lohilta löytyy aikuisten alkeis- ja jatkouimakouluryhmät sekä 1-4 kertaa viikossa harjoittelevat masters-ryhmät. Kaikkiaan säännöllisesti harjoittelevia aikuisuimareita meillä Lohissa ui noin 40. Tyypillisin harjoitus alkaa ”pikkuparlamentilla” saunan lauteilla, jossa käydään läpi päivän polttavat aiheet niin politiikasta kuin urheilustakin. Altaassa aikuisuimarin tunnistaa siitä, että hymy on herkässä altaan reunalla. Harjoitusten jälkeen uitu ohjelma käydään läpi vielä saunan lauteilla ja yleensä valmentajat (Vilma Haarala, Pekka Hurskainen, Matti Nikula) saavat suoran palautteen, oliko ohjelma päivään sopiva. :)

Masters-ryhmissä uidaan hyvässä seurassa ja tavoitteena on kuntourheilla leppoisalla fiiliksellä! Masters Tekniikka harjoittelee kerran viikossa (ryhmässä harjoitellaan uimakouluja tavoitteellisemmin uinnin eri tekniikoita), Masters 2 kahdesti, Masters 3 kolmesti ja Masters 4 neljä kertaa viikossa. Kannustamme lämpimästi kaikkia mastersejamme ottamaan osaa myös kilpailuihin!

Aikuisten jatkokurssilla Uimakoulussa käydään läpi monipuolisia tekniikkaharjoitteita perhos-, selkä-,vapaa- ja rintauinnista sekä käännökset.
Jatkouimakoulu on erityisesti kuntouimareille suositeltava ryhmä.

Aikuisten alkeiskurssilla Uimakoulussa käydään läpi oikea hengitystekniikka eri uintilajeissa. Selkä-, rinta-, ja vapaauinnin alkeet ja perustekniikkaa eri uintilajeista. Edellytyksenä uimakouluun osallistumiselle on pystyä toimimaan vedessä jalat irti pohjasta (=vaaka-asento). Ryhmä ei sovellu vesipelkoisille, ota erikseen yhteyttä aikuisryhmien vastaavaan mikäli koet vesipelkoa.

Aikuisten alkeis- ja jatkokursseilla kurssisisältö muokkautuu aina ryhmän tason mukaisesti.

Jos haluat liittyä tähän rempseään, omasta ja kaverin kunnosta huolehtivaan porukkaan, oleppa yhteydessä aikuiset@oulunlohet.fi

Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja voit kysyä aikuisuinnin vastaavalta: aikuiset@oulunlohet.fi