Uimakoululainen - lue tämä!
Julkaistu: 24.05.2021 00.00

Uimakoululainen - lue tämä!

OULUN LOHIEN UIMAKOULUJEN PIKAINFO

  • 15 kertaa. Uimakouluissa on 15 kertaa, eli kauden aikana on viikkoja, jolloin uimakouluja ei järjestetä - merkitsethän nämä ylös! Näistä ei lähetetä erillisiä ilmoituksia.
  • Infotiedote. Ryhmäkohtaiset infotiedotteet löydät info-valikosta - tutustuthan ryhmäsi tiedotteeseen! Sieltä löydät myös ajankohdat, jolloin uimakoulua ei järjestetä.
  • Vastuunvapautus. Täyttämällä vastuunvapautuslomakkeen, annat lapsellesi luvan kulkea itsenäisesti. Lomake ja lisätietoja täällä.
  • Viikonloppuisin uimakoulut järjestetään seuran perhevuorolla. Perhevuoro on ainoastaan seuran jäsenille tarkoitettu vuoro. Uimakoululaiset ovat seuran jäseniä ja muut perheenjäsenet voivat myös tulla uimaan maksamalla seuran jäsenmaksun (25 / 10 €) ja kertamaksun (1,5 / 0,5 €). Perhevuorolle pääsee 15 min ennen vuoron alkua ja sieltä tulee poistua vuoron päätyttyä, koska lauantaisin halli menee kiinni ja sunnuntaisin alkaa toisen seuran vuoro. Vuorot: lauantaisin 18.30-21 ja sunnuntaisin 15.30-18.
  • Seuran jäsenkortti. Jäsenet saavat jäsenkortin ja jäsenmaksun maksettuaan/ryhmän kausimaksun maksettuaan korttiin lisätään vuositarra, joka todistaa jäsenyytesi. Huomioithan, että Oulun Lohien jäsenkortti ei oikeuta alennukseen Raksilan yleisövuorojen aikana (=kaupungin aukioloaikojen aikana).
  • Poissaolot. Yksittäisiä poissaoloja ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
  • Jopox. Seuran toiminnanohjausjärjestelmässä ohjaajat merkitsevät kävijämäärät ja uimakouluvastaavat lähettävät uimakouluihin liittyviä tiedotteita. Saat kutsun ryhmän "pukukoppiin", hyväksythän tämän kutsun, kirjaudu sisään ja käy hyväksymässä tietosuojaseloste, niin voimme merkitä käynnit ajantasaisesti ja saatte tiedotteet.
  • Jonotuslista. Joko ryhmä on täynnä? Voit ilmoittautua ryhmäkohtaisesti jonotuslistalle - otamme peruutusten myötä ryhmiin osallistujia jonotuslistalta järjestyksessä.

Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1