Tomi Pystynen Oulun Lohien uudeksi päävalmentajaksi
18.7.2019 15:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oulun Lohet on valinnut uudeksi päävalmentajakseen kokeneen Tomi Pystysen.

18.6.2019

Oulun Lohet ry on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Tomi Pystysen, joka aloittaa tehtävässään 1.8.2019. Pystynen on aikaisemmin toiminut päävalmentajana muun muassa Porin uimaseurassa ja ÅSK Turussa. Hän on kokenut valmentajana useita eri arvokilpailuja ja omaa laajat verkostot uinti- ja urheilukentällä.

Lähes 30-vuotisen valmentajauran aikana Pystynen on valmentanut uimareita Rollo-ikäryhmästä SM-ikäisiin sekä toiminut useiden uimareiden henkilökohtaisena valmentajana. Näistä nimekkäimpänä Matti Mattsson, joka saavutti Pystysen valmennuksessa 2013 MM-pronssia 200m rintauinnissa. Oulun Lohissa Pystynen ottaa vastuulleen kaksi ryhmää, SM/Nuorten SM -ryhmän ja ikäkausimestaruusikäisten IKM 2 -ryhmän. Näiden lisäksi Pystynen vastaa seuran valmennuksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

- Hyvällä mielellä aloitan työt Lohissa. Seura on hyvällä pohjalla ja on hienoa lähteä kehittämään seuraa uudelle tasolle, Pystynen tuumaa.

Pystynen on aloittanut tutustumisen seuran valmentajiin ja urheilijoihin ja seurannut uimareiden suorituksia kesän arvokilpailuissa, joista kesäkuun alussa uiduissa Rollo-uinneissa Oulun Lohien nuorimmat kilpauimarit saavuttivat seuratasolla seuran 2010-luvun parhaimman sijoituksen. Lohet sijoittuivat Rollo-uintien seurapisteissä kolmanneksi ja mitalitaulukossa neljänneksi.

Oulun Lohet haluaa kiittää Tuomas Tapanista pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta työstään päävalmentajana seuran uimareiden eteen. Seura toivottaa Tuomakselle menestystä uusien haasteiden pariin!

Oulun Lohet ry on vuonna 1959 perustettu uimaseura, joka on yksi suurimmista ja harrastusmahdollisuuksiltaan monipuolisimmista uimaseuroista Suomessa. Kilpauinti- sekä harrastusuintiryhmien lisäksi seura tarjoaa harrastusmahdollisuudet myös taitouinnissa ja vesipallossa sekä lisäksi vuosittain noin 1000 lasta oppii seuran uimakouluissa uinnin alkeet tai uimataidon. Oulun Lohien arvopohjan yhtenä kulmakivenä on yhdenvertaisuus ja seura onkin Oulun ainoa uimaseura, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet alkeistasosta kilpauintiin asti myös erityistä tukea tarvitseville uimareille.

Lisätietoja

Asko Ylitalo, puheenjohtaja

044 2604745, puheenjohtaja@oulunlohet.fi

Siiri Sarias, toiminnanjohtaja

045 1957383, siiri.sarias@oulunlohet.fi


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat