Tällä lomakkeella pääset täyttämään Lohien kuvausluvan.
 Lomake sulkeutuu 31.10.2041 12.00
Kenenkään ei pitäisi kokea epäasiallista käytöstä, kiusaamista tai häirintää seurassamme, eikä minkään harrastuksen piirissä. Jos olet kuitenkin kohdannut epäasiallista käytöstä, niin haluamme tämän lomakkeen avulla tarjota mahdollisuuden ottaa yhteyttä seuran edustajaan anonyymisti. Lomakkeelle kirjoitetusta viestistä tulee ilmoitus seuran toiminnanjohtajalle, joka käsittelee jokaisen palautteen ja vastaa tarpeellisista toimenpiteistä yhdessä seuran johtokunnan kanssa. Jokaisen tapauksen käsittelemme parhaalla mahdollisella kunnioituksella kaikkia osapuolia kohtaan anonymiteettia kunnioittaen. Viestin vastauksesta tai lomakeohjelmasta ei käy ilmi vastaajan nimi.
THL:n suosituksia noudattaen, pyydämme Oulun Lohien perhevuorolla käyneitä kuntouimareita ilmoittamaan nimensä ja yhteystietonsa tällä lomakkeella käynnin yhteydessä tai välittömästi käynnin jälkeen.
Tällä lomakkeella valmentajat ja ohjaajat ilmoittavat lauantain ja sunnuntain perhevuorojen kävijämäärät kunkin viikon sunnuntai-iltaan mennessä. Voit ilmoittaa yhden ryhmän tiedot yhdeltä päivältä kerrallaan.