Tältä sivulta löydät uimareille ja vanhemmille ajankohtaiset linkit tärkeille sivustoille. Palveluita ja tietoa löytyy oman lajin tueksi runsaasti, jotka ovat tärkeitä työkaluja urheilijoille sekä vanhemmille.


Uimaliitto

Uimaliiton sivustoilla pääset tutustumaan eri lajien toimintaan kokonaisuudessa, huippu-urheiluun, liiton toimintaan ja seuraamaan uutisia Suomen eri seurojen toiminnasta sekä uimaliiton tiedottamista asioista. Löydät eri lajien alta kaikki tarvitsevat tiedot lajiin tutustumista varten sekä uimareille ja vanhemmille tärkeitä apulinkkejä harrastusta varten. Uimaliiton sivustolta löydät myös Suomen uimaliiton alla järjestämät tapahtumat, arvokilpailut, aikarajat sekä ennätykset eri sarjoista. Käythän tutustumassa!

Olympiakomitea

Olympiakomitean sivustoilla pääset tutustumaan eri lajien harrastustoiminnasta huippu-urheiluun. Sivustot päivittyvät aktiivisesti, ja uutisia tulee ajankohtaisista asioista lajista riippumatta. Sivuilla löytyy tärkeitä linkkejä sekä materiaalipankkia uimareille, vanhemmille ja seuratoimintaa varten. Tärkeää luettavaa ihan jokaiselle!

Terve urheilija

Urheilijan terveys on kaikkein tärkein asia. Terveyttä ja kehoa täytyy varjella mahdollisimman paljon, vaikka urheilu olisikin tavoitteellista. Kehitykseen liittyy paljon asioita, ja matkan varrella voi tapahtua loukkaantumisia. Terve urheilija sivustolla pääset tutustumaan vammojen ehkäisyyn, kehonhuoltoon, ravitsemukseen ja itse harjoitteluun. Sivustolla pääset tutustumaan eri kehon osien vammoihin liittyviin riskeihin ja muihin tärkeisiin asioihin. Ohjeita kehonhuoltoon, lämmittelyihin ja kuntoutukseen. Tärkeitä työkaluja ihan jokaiselle, avaa linkki ja vahvista tietoasi eri osa-alueilla!

Urheilijan ravinto

Urheilijan ravinto on kehityksen tärkeä pilari pyhää kolminaisuutta (Treeni - Ravinto - Lepo). Urheilijalla ja taustajoukoilla täytyy olla tarkka tietämys urheilijan ravinnosta. Ilman energiaa on vaikea harjoitella ja kehittyä, joten on tärkeä muistaa päivittäisestä monipuolisesta ruokavaliosta. Terveyskirjaston sivustolla pääset tutustumaan eri lautasmalleihin sekä kaikkiin ruokavalioon liittyviin asioihin (energiat, proteiinit, ravat, hiilihydraatit, neste, ravintolisät, aterioiden ajoitus ja muuta tärkeää tietoa. Tutustu linkin takaa kattavaan ohjeistukseen!


Oulun Lohet ry

Pikkukankaantie 3

90130 Oulu


puh. 040 555 0679  toimisto(at)oulunlohet.fi


Y-tunnus: 0187703-1