Q & A koronaviruksen vaikutuksesta Oulun Lohien toimintaan
25.3.2020 12:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tälle sivulle päivitämme seuratoimintamme kannalta keskeisiä kysymyksiä ja vastauksia koronavirustilanteesta.

Q & A - kysymyksiä ja vastauksia

Tälle sivulle päivitämme kysymyksiä ja vastauksia koronatilanteen vaikutuksista Oulun Lohien toimintaan. On kuitenkin valitettavasti myös paljon kysymyksiä, joihin emme tällä hetkellä luonnollisesti pysty vastaamaan tilanteen epävarmuuden takia. Seuraamme koko ajan aktiivisesti tilanteen kehittymistä valtakunnallisesti ja paikallisesti ja teemme näiden pohjalta ratkaisuja seuratoiminnassamme. Keskeinen tavoitteemme, tämän kaiken keskellä, on turvata toiminnan jatkuvuus mahdollisimman sujuvasti tilanteen rauettua.

Mihin saakka harjoitukset ovat keskeytyneet?

Toistaiseksi varma tieto on se, että kaikki seuratoimintamme on keskeytynyt ja näin ollen harjoituksia ei järjestetä 13.5.2020 saakka (päivitetty 1.4.2020 tulleiden päätösten mukaan koskien uimahallien aukioloa). Päätöksiimme vaikuttavat valviovallan suositukset ja määräykset, kuten määräykset liikuntatilojen sulkemisesta ja suositukset ohjatun yhteisharjoittelun rajoittamiseksi.

Pyrimme käynnistämään toimintamme mahdollisimman pian tilanteen normalisoiduttua ja kun suositukset ja rajoitukset sen mahdollistavat.

Mitkä kaikki kilpailut ovat peruuntuneet?

Uimaliitto tiedotti tiistaina 24.3., että kaikki sen alaiset kansalliset kilpailut on peruttu 30.6.2020 saakka. Näin ollen kesän kaikki arvokilpailut (Rollot, IKM, NSM ja SM) on tältä kesältä peruttu. Myös Oulun Lohien järjestämät Lohicupit ja Lohiuinnit on peruttu. Uimaliiton tiedotteen löydät täältä.

Mistä löydän uusimmat seuratiedotteet?

Päivitämme uusimmat tiedotteet seuramme nettisivujen etusivulla, josta uusimmat uutiset löydät harmaasta laatikosta päällimmäisenä. Jaamme linkin tiedotteisiin myös seuramme Facebook-sivulla. Tärkeimmät tiedotteet lähtevät seuratiedotteena jäsenillemme sähköpostitse. Viimeisin koko seuran jäsentiedote on lähetetty sähköpostitse perjantaina 13.3.2020.

Vakuutukset omatoimiharjoittelussa

Blue Card -lisenssiin kuuluva Pohjantähden tapaturmavakuutus kattaa vakuutetun harjoitusohjelman mukaisessa harjoittelussa (myös oheisharjoittelu) sattuneet tapaturmat. Vakuutus on siis voimassa myös omatoimiharjoituksissa, omatoimisilla lenkeillä ja kuntosaliharjoittelussa.

Mikäli sinulla on vakuutukseton Blue Card ja käytät omaa urheilutapaturmavakuutusta, selvitä vakuutuksen voimassaolo oheisharjoittelussa omasta vakuutusyhtiöstäsi. (Lähde: Uimaliitto).

Kaikissa muissa tapauksissa selvitä oman vakuutuksesi voimassaolo omatoimiharjoittelussa omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Toimintamaksut

Toimintamaksujen mahdolliset hyvitykset ovat luonnollisesti herättäneet kysymyksiä kaikissa urheiluseuroissa, niin myös meillä. Tähän osaamme kuitenkin vastata vasta siinä vaiheessa, kun tiedämme paremmin, miten seurallamme on mahdollista jatkaa harjoituksia ja miltä osin pystymme järjestämään korvaavaa toimintaa. Tiedotamme toimintamaksuihin liittyen jäseniämme, kun koronavirustilanteen mittakaava on selvillä ja pystymme näihin kysymyksiin vastaamaan.

Viimeisen viikon kuulumiset

Ihan kaikki toiminta ei yhteisharjoitusten keskeydyttyä ole kuitenkaan keskeytynyt. Valmentajamme ovat työstäneet omatoimiohjeistuksia uimareille ja olleet yhteydessä heihin etänä. Toiminta-alueidemme vastaavat ovat keskittyneet ensi kauden suunnitteluun ja toiminnan kehittämiseen. Koitetaan pitää huolta, että kun toiminta saa alkaa rullaamaan, niin se lähtisi rullaamaan mallikkaasti! Toimistolla on paljon tähän vuodenajankohtaan liittyviä tehtäviä ja tämän lisäksi hallinnon puolella lasketaan, seurataan ja arvioidaan kokonaistilannetta. Huolehdimme siitä, että kaikki kilpailuihin tehdyt matkavaraukset, majoitukset, ruokailut, ratatilat yms. tulee perutuksi koko kevään ja kesän osalta. Toimisto on nyt kiinni, mutta meidät tavoittaa etänä! Kaiken tämän keskellä pyritään pitämään itsestämme ja toisistamme huolta.

Keneltä saan lisätietoja minua askarruttavissa kysymyksissä?

Harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä oman ryhmäsi valmentajaan. Kaikissa muissa kysymyksissä voit olla yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan:

Siiri Sarias, siiri.sarias@oulunlohet.fi tai 045-1957383 ja maksuihin ja laskuihin liittyvissä asioissa yhteydenotot normaaliin tapaan toimistolle, toimisto@oulunlohet.fi


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat