Oulun Lohet hakee kilpauintiryhmille fysiikkavalmentajaa ja apuvalmentajia
13.7.2020 12:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Täydennämme valmentajaryhmäämme fysiikkavalmentajalla sekä uusilla apuvalmentajilla

Oulun Lohet hakee

Fysiikkavalmentajaa

Kiinnostaisiko valmentaminen opiskeluiden tai päivätöiden ohessa? Haemme fysiikkavalmentajaa vastaamaan kilpauintiryhmiemme oheisharjoittelusta. Vastaat oheisharjoitusten suunnittelusta ja vetämisestä ja tarvittaessa olet tukena myös uintivalmentajillemme oheisharjoituksissa. Haemme hyvää tyyppiä motivoituneiden valmentajiemme joukkoon. Omaat kokemusta fysiikkavalmennuksesta ja mielellään myös seuravalmennuksesta ja sinua motivoi uuden oppiminen. Suunnitelmallisen fyysisen valmennuksen toteuttaminen ja seuranta on sinulle tuttua ja toimit sujuvasti sekä yksilöiden, että ryhmien kanssa. Ymmärrät mielellään lajianalyysiin pohjautuvat lajin vaatimukset. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, kannustava ja osaat motivoida nuoria harjoittelemaan laadukkaasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uintiurheilun parissa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työtunnit (noin 10-15 h / vko) ajoittuvat pääasiallisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntimääristä voimme sopia joustavasti myös sinun aikataulusi mukaan. Tehtävä on määräaikainen. Tuntipalkkaus. Valmentajiemme tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskenteleville. Toimithan pian, sillä rekrytoimme fysiikkavalmentajan heti, tehtävään sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin vimeistään 2.8.2020 mennessä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä päävalmentajaltamme Tomi Pystyseltä, tomi.pystynen@oulunlohet.fi, 0443657955.

Uintiryhmillemme apuvalmentajia

Haemme Rollo- ja IKM-ikäisten (10-14-vuotiaat) kilpauintiryhmiin apuvalmentajia, täydentämään valmentajaryhmäämme. Omaat kokemusta uintivalmennuksesta ja olet motivoitunut kehittymään lisää. Valmennustehtävät sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Lisätietoja valmennustehtävistä saat päävalmentajaltamme Tomi Pystyseltä, tomi.pystynen@oulunlohet.fi, 0443657955.


Lisätietoja molemmista tehtävistä voit kysyä myös toiminnanjohtaja Siiri Sariakselta, siiri.sarias@oulunlohet.fi, 045-195-7383


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
Kategoriat