Pääsiäinen vietetty & Perjantaipärskeet onnistuneesti maaliin!
SeuraJulkaistu: 19.04.2022 10.26

Pääsiäinen vietetty & Perjantaipärskeet onnistuneesti maaliin!

Oulun Lohien järjestämässä Perjantaipärskeissä oli iloinen & aurinkoinen tunnelma altaassa sekä altaan ulkopuolella.

22 eri seurasta uimareita tuli kilpailemaan pitkälle radalle Ouluun Raksilan uimahalliin pitkänperjantaina 15.4. Lajiohjelma oli kattava kaikenikäisille, ja kilpailuiden aikana seuroilla oli mahdollisuus osallistua jännittävään 20x50 vapaauinnin viestiin. Kilpailustartteja päivän aikana oli yli 800, mikä on ajankohtaan nähden todella iso määrä. Kilpailupäivä oli jaksotettu kolmeen osioon, jolloin uimareilla, valmentajilla ja toimitsijoilla oli mahdollisuus useaan hengähdystaukoon kilpailuiden aikana.

Kilpailupäivän toisella jaksolla järjestettiin erikoisviesti 20x50 vapaauintia, tavoitteena oli saada useampi seura mukaan viestiuintiin, mutta ajankohtana pääsiäisenä haastava saada kaikkia uimareita osallistumaan kilpailuihin joten viestissä uitiin vain kahden seuran välinen kilpailu (Oulun Lohet & Oulun Uinti). Tästä lähdettiin muodostamaan perinnettä kiertopalkinnon voimin, joka nyt ensimmäistä kertaa jaettiin Oulun Uinnin seuralle hienosta viestiuinnista! Suuret onnittelut Oulun Uinnille!

Kilpailuiden aikana järjestelyt toimivat erittäin mallikkaasti, uimareilla oli luottavainen tunne kilpailuiden kulkuun ja järjestelyihin liittyviin asioihin. Seuramme ajanotto, kilpailujohto & toimtsijat saivat toden teolla sykkiä koko päivän kaikissa toimitsijatehtävissä jotta vältyttäisiin suuremmilta ongelmilta. Koko kilpailuiden aikana pysyttiin aikataulussa, ja tunnelmasta vastasi pitkäaikainen kuuluttaja uintitapahtumissa Jussi Salminen. Selostuksien ja tunnelman virityksen ammattilainen sai kilpailut tuntumaan vieläkin arvokkaimmalta ja uimarit saivat tästä lisämotivaatiota omiin suorituksiin.

Oulun Lohien uimareilla runsaasti ennätyksiä ja uusia aikarajan alituksia kesän arvokilpailuihin, sekä yksi kilpailu kokeneempana kohti kauden huipennusta! Tsemppiä kaikille suomen uimareille kauden loppuun ja nähdään Lohi Uinneissa 21.5 - 22.5!

Kiitos toimtsijoilla, valmentajille, vanhemmille ja seuroille kilpailuiden toteutuksesta!