Lohi-Uinnit 21 - 22.5
SeuraJulkaistu: 04.05.2022 12.51

Lohi-Uinnit 21 - 22.5

Lohi-Uinnit 21.5 - 22.5.2022!
Oulun Lohet järjestää Suomen Uimaliiton luvalla kansalliset uintikilpailut 50m radalla.

Lohi-Uinnit vuosimallia 2022. Kevätkauden huipennus ja seuramme uinnin kohokohta! Kilpailut uidaan kotihallissamme Raksilan uimahallilla. Kilpailuissa 8 rataa käytössä, sähköinen ajanotto, videovarmistus ja Omega lähtötelineet!

Uintikausi 2021 - 2022 lähestyy loppuaan ja nyt uimarit pääsevät hiomaan omaa kilpailukuntoaan Raksilan uimahallilla. Ympäri suomea uimareilla ja seuroilla on ollut nykyisen kauden aikana hankaluuksia järjestää harjoittelua tai kilpailutoimintaa, nyt kuitenkin olemme palaamassa normaaliin ja päästään järjestämään kahden päivän uintikilpailut ilman rajoituksia! Koulut päättyy pian, kesäloma alkaa ja uintikausi huipentuu viimeisillä kilpailuilla - aivan mahtavaa! Uimareilla on mahdollisuus nauttia kahden päivän (4 jakson) urakoinnista sekä mahdollisesti yrittää aikarajojen alituksia kesän arvokilpailuihin!

Lajiohjelma on niin kattava, että palvelee uimareita saavuttamaan aikarajoja kesän kilpailuihin (Rollot, IKM, NSM/SM). Kilpailuissa on laajasti näkyvillä uimareiden ikäluokat, sekä tarjotaan mahdollisuus mastersuimareiden sekä erityisuimareiden osallistua kilpailuihin. Lajit ovat lajiteltu sopivaan järjestykseen, pidempiä matkoja ei uida peräkkäisinä lajeina ja sopivien jaksojen pituudet ovat huomioitu tarkasti!

Jokaisessa lajissa sarjojen kolme parasta palkitaan normaaliin tapaan palkintoseremoniassa taukojen yhteydessä. Kilpailuiden jälkeen palkitaan (50 + 100 + 200) FINA-pisteiden yhteistuloksen perusteella paras M/N, T-15/P-16 ja T-12/P-13 erikoispalkinnoilla!

Kilpailuiden ajaksi uimahalli on varattu ainoastaan kilpailijoille, valmentajille ja yleisölle! Kaikilla on mahdollisuus tulla seuraamaan kilpailuja paikanpäälle, kannustamaan oman lapsen uinteja sekä seuraamaan uimareiden välistä kilpailua! Yleisöllä vapaa pääsy, runsaasti tilaa koko perheen kannustusjoukoille - tulethan seuraamaan Lohi-Uinteja 2022!

Kilpailukutsun & Lajiohjelman löydät täältä : Lohi-Uinnit Lajiohjelma - Kutsu.pdf
Kilpailuinfon & Ohjeistukset löydät täältä : Lohi-Uinnit Kilpailuinfo.pdf

Lajit tempukseen 15.5.2022 mennessä!
Tervetuloa Ouluun, Raksilan uimahallille kilpailemaan!