Raksilan halli avautuu 1.6.2020
25.5.2020 16:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Maanantaista 1.6. alkaen Raksilassa uidaan taas!

Ohessa kaupungin ohjeistus uimahallien avaamisen liittyen, löydät sen kokonaisuudessaan täältä.

Uimahalli aukeaa erityisjärjestelyin

Oulun uimahalli Raksilassa aukeaa kokoontumisrajoitukset, turvaetäisyydet ja korotettu hygieniataso huomioiden 1.6.2020.

Sisääntulijoiden määrää rajoitetaan siten, että allastilojen pukutiloihin pääsee maksimissaan 150 henkilöä/puoli. Normaaliolosuhteissa pukukaappikapasiteetti on 250 pukukaappia/puoli. Kävijämäärän rajaamisella mahdollistetaan turvaetäisyyksien pitäminen. Jotta mahdollisimman moni pääsisi uimaan kapasiteetin pienentämisestä huolimatta, uimahallissa on käytössä 1,5 tunnin aikarajasuositus. Kävijöiden määrää ja turvaetäisyyksien noudattamista seurataan tehostetusti.

Saunat eivät ole toistaiseksi käytössä. Samoin vesivoimisteluja ja uimakouluja ei toistaiseksi järjestetä. Allasveden klooripitoisuutta nostetaan hieman koronaepidemian johdosta.

Ethän tule sairaana

Uimahalleissa ja muissa sisäliikuntapaikoissa siivousta tehostetaan normaalitilanteeseen nähden. Turvaetäisyyksistä tulee huolehtia niin kassoilla jonotettaessa kuin liikuntapaikoissa muutoinkin. Maksettaessa on suositeltavaa käyttää kortti- ja lähimaksua käteisen sijasta.

Kuntosaleilla käyttäjien tulee pyyhkiä kuntoilulaitteet ja -välineet käytön jälkeen. Käsiä tulee pestä tai desinfioida tavallista useammin. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita. Hygienia- ja muiden ohjeiden tarkoituksena on ehkäistä viruksen leviäminen. Muistathan, että sairaana tai flunssaisena liikuntapaikoille saapuminen on ehdottomasti kielletty.


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat