Oulun Lohet rekrytoi
18.6.2021 16:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haemme erityisuinnin vastaavaa, uimakouluopettajia ja fysiikkavalmentajaa


OULUN LOHET REKRYTOI

Oulun Lohet on uintiurheilun monitoimiseura ja haemme nyt valmennus-, ohjaus- ja koordinointitiimiimme vahvistusta!

Kaikki tehtävämme sijoittuvat arki-iltoihin ja viikonlopuille ja työt alkavat elokuussa. Kaikkiin tehtäviin hakemukset ja CV:t sekä muut yhteydenotot tulee toimittaa sähköpostitse toiminnanjohtaja Siiri Sariakselle: siiri.sarias@oulunlohet.fi. Hakuaika päättyy 2.8.2021. Lisätietoja Siiriltä voi tiedustella 24.6. klo 15 saakka.

Erityisuinnin vastaava ja ohjaajia

Haemme erityisuintiryhmien vastaavaa. Koordinoinnin lisäksi tehtävään kuuluu myös erityisuintiryhmien ohjaustehtäviä, joten työ edellyttää kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä ja liikunnan ohjaustehtävistä. Kauden alussa ja lopussa koordinointitöitä on enemmän, muuten viikosta vaihdellen 0-2 tuntia. Koulutamme motivoituneita valmentajia ja ohjaajiamme mielellämme. Työ soveltuu oman työn tai opiskeluiden ohessa tehtäväksi. Palkkaus: kuukausipalkka + tuntipalkka ohjaustehtävistä.

Lisäksi haemme erityisuintiryhmillemme valmentajia / ohjaajia. Työ edellyttää kokemusta kehitysvammaisten ohjaustehtävistä. Liikunnanohjauskokemus ja uintitausta ovat ehdottomasti plussaa, mutta tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Palkkaus: tuntipalkka.

Uimakouluopettajia

Haemme koulutettuja tai jo kokemusta uimakouluohjauksesta omaavia uimakouluopettajia. Arvostamme erilaisissa liikunnan ohjaustehtävissä hankittua kokemusta ja hyviä ryhmänhallintataitoja. Haemme ensisijaisesti täysi-ikäisiä ohjaajia, mutta ohjauskokemusta omaavana myös nuorempana kannattaa hakea!

Järjestämme uimakouluja joka päivä Raksilan uimahallissa ja tuntimäärästä voimme sopia mahdollisuuksiesi mukaan. Työt sijoittuvat iltaan ja viikonlopuille. Työ sopiikin hyvin oman työn ohessa tehtäväksi tai opiskeluiden oheen. Palkkaus: tuntipalkka.

Fysiikkavalmentaja

Fysiikkavalmentajana vastaat kilparyhmiemme (uinti, vesipallo, taitouinti) oheisharjoittelun koordinoinnista yhdessä lajivalmentajiemme kanssa. Vedät ryhmiemme oheisharjoituksia ja olet lajivalmentajiemme apuna oheisvalmennuksen toteuttamisessa.

Arvostamme intohimoa fysiikkavalmennusta kohtaan ja halua kehittyä ja oppia koko ajan uutta. Sinulla on jo jonkun verran kokemusta fyysisen valmennuksen toteuttamisesta ja ohjelmoinnista. Ymmärrät lasten ja nuorten kehityksen vaiheet ja hallitset herkkyyskaudet. Kaikessa ei tarvitse kuitenkaan olla valmis – ennemmin arvostamme halua kehittyä. Uintitaustasta lajinomaisuuden kannalta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys. Vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitojesi toivoisimme olevan erittäin hyvät. Palkkaus: tuntipalkka.


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
Kategoriat