Syyspärskeet 2022 - 17.9.2022
SeuraJulkaistu: 05.09.2022 11.51

Syyspärskeet 2022 - 17.9.2022

Syyspärskeet vuosimallia 2022 on pian täällä!

Oulun Lohet järjestää 17.9 lauantaina Suomen uimaliiton luvalla kansalliset uintikilpailut lyhyellä radalla (25m). Seurana olemme innoissaan, että päästään järjestämään uintikauden 2022 - 2023 toiset uintikilpailut Oulun uimahallilla. Raksilassa kilpailtiin elokuun lopussa kaksipäiväiset kansainväliset CSIT-kilpailut. Uimareita osallistui kilpailuihin 7 eri maasta ja kilpailuissa näkyikin lähes 300 uimaria. CSIT-mestaruuskilpailut olivat todella suosittuja ja onnistuneita kaiken järjestelyiden ja kilpailusuorituksien valossa. Vapaaehtoisia oli runsaasti ja täytyy muistaa, että ilman teitä näitä kilpailuja ei olisi mahdollista toteuttaa! Jälleen kerran kiitos kaikille mukana olleille, uimareille, valmentajille, vapaaehtoisille ja Oulun Kaupungille!

Nyt kuitenkin käännetään katseet kohti seuramme ensimmäisiä uintikilpailuja uintikaudelle 2022 - 2023. Syyspärskeet uidaan kotihallissamme Raksilassa, lajiohjelma on monipuolinen sekä sopiva kaikenikäisille ja tasoisille. Useassa lajissa ikäluokkia on runsaasti, joka mahdollistaa kilpailun myös omassa ikäsarjassaan sekä mahdollisesti pääsyn palkintokorokkeelle. Myös masterseille ja erityisuimareille on omat ikäluokat huomioituna!

Mitä? Syyspärskeet (Kansalliset uintikilpailut Suomen uimaliiton luvalla) - järjestävänä seurana Oulun Lohet.
Missä? Oulun uimahalli (Raksilan uimahalli).
Milloin? Lauantaina 17.9.2022 - Yhden jakson/päivän kilpailut (Alkamisaika 11:00).

Luvassa huikeaa tunnelmaa sekä liveuintia Oulun vesilajien pyhätössä Raksilan uimahallilla. Yleisöllä tietenkin vapaapääsy seuraamaan uinteja paikanpäällä ja kannustamaan seuramme uimareita mahtaviin uinteihin. Kilpailuihin osallistuu uimareita monesta eri seurasta, joten nähdään varmasti jännittäviä eräuinteja ja taisteluita mitalisijoituksista!

Kilpailuissa uidaan myös erikseen finaaliuinnit (100m sekauinti) lajeissa sekä erikoisuuksena pudotuskilpailu (50m rintauinti) lajissa. Syyspärskeet päätetään tähän pudotuskilpailuun, johon pääsee 8 parasta uimaria molemmista lajeista (Naiset + Miehet). Jokaisesta uintisuorituksesta putoaa pudotuskilpailusta kaksi uimaria pois, jolloin viimeisenä altaassa nähdään kaksi (2) parasta rintauimaria. Kaikki osallistujat finaaliuinneissa (100m sekauinti) ja pudotuskilpailuissa (50m rintauintia) palkitaan erikseen tuotepalkinnoilla - siistiä!

Tutustu Syyspärskeiden lajiohjelmaan tästä : Kilpailukutsu Syyspärskeet 2022.pdf

Tutustu Syyspärskeiden kilpailuohjeistukseen tästä : Kilpailuinfo Syyspärskeet 2022.pdf

Livetiming järjestelmästä löydät myös ohjelman, infot, kilpailukutsun ja myöhemmin erälistat/osallistujaluettelot sekä tulokset! : https://livetiming.fi/index.php?cid=6759

Tervetuloa seuraamaan huippu-uintia Syyspärskeisiin 17.9.2022!
Seuravaatteet päälle ja hallille! Muistutus, että toimitsijoita tarvitaan runsaasti - ilman teitä on kilpailuiden järjestäminen hankalaa!