Viikonlopun perhevuorot käyntiin 7.8. alkaen
6.8.2021 9:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jäsenillä on viikonlopun perhevuoroilla myös kuntouintimahdollisuus.


PERHEVUOROT

  • LAUANTAISIN KLO 18.30-21
  • SUNNUNTAISIN KLO 15.30-18

Oulun Lohilla on viikonloppuisin seuravuoro, jolloin halli on ainoastaan Lohien jäsenten käytössä. Uimakoulujen ja ryhmien harjoitusten lisäksi jäseniksi liittyneillä on mahdollisuus kuntouintiin (ks. radat alta + monitoimiallas). Lisäksi kuntosali on jäsenten käytössä. Huomioithan, että perhevuorolle pääsee vasta 15 minuuttia ennen vuoron alkua ja hallista tulee poistua vuoron päätyttyä.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun Lohien verkkokaupan kautta tai perhevuorolla aulassa, jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.
Vuonna 2021 jäsenmaksu on aikuisilta 25 euroa ja lapsilta (alle 15v) 10 euroa.

Alla suorat linkit jäsenmaksuihin verkkokaupassa:
Aikuisten jäsenmaksu | Lasten jäsenmaksu

Jäsenkortin saat nimellä aulavalvojilta. Jäsenmaksun lisäksi perhevuorolla maksetaan käyntikertakohtainen kertamaksu: lapset (alle 15v) 0,50 euroa; aikuiset 1,50 euroa.

Kuntouintiradat

  • Lauantaisin: matalapää, rata 1
  • Sunnuntaisin: kuntoallas, radat 5-6

Huomioithan kuntoilemaan tullessa, että jos saavut hetken perhevuoron alun jälkeen, on pukuhuonetiloissa asiointi rauhallisempaa.

HUOM! Kilpailuviikonloppuina perhevuoroilla on rajoitetusti allastilaa, minkä takia kuntouintiratoja ei ole käytössä. Kuntosalille ja monitoimialtaalle kuitenkin pääsee.

Viikonloput, jolloin EI OLE kuntouintimahdollisuutta: 18.-19.9. | 2.-3.10. | 29.-31.10.

Huomioitavaa

Yli 12-vuotiaita pyydämme käyttämään sisätiloissa (aula- ja käytävätilat sekä pukuhuone) kasvomaskeja, erityisesti pukuhuonetiloissa, jossa turvavälien pitäminen on haastavaa. Hallille ja harjoituksiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Jos sinut on asetettu karanteeniin, et voi osallistua Oulun Lohien toimintaan ennen karanteenin päättymistä. Huolehdithan lisäksi huolellisesta käsi- ja yskimishygieniasta.

Seuraamme koronatilanteen muutoksia ja mahdollisten rajoitusten myötä teemme tarvittavia rajoituksia perhevuorotoimintaan.


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat