Oulun Lohet rekrytoi: uimakouluohjaajia ja uintivalmentajia
23.4.2020 17:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oulun Lohille töihin? Rekrytoimme uimaopettajia ja apuohjaajia uimakouluihin sekä valmentajia kilparyhmiimme.

HAEMME UIMAKOULUOHJAAJIA JA APUOHJAAJIA UIMAKOULUIHIMME SEKÄ UINTIVALMENTAJIA KILPARYHMIIMME

Liity joukkoomme kokemaan aitoa iloa lasten uimataidon kehittymisestä!

Uimakouluohjaajalta edellytämme kokemusta lasten ryhmien kanssa toimimisesta ja mahdollisuutta työskennellä arki-iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Lisäksi toivomme ohjaajan käyneen Suomen uimaopetus ja hengenpelastusliiton uimaopettajakoulutuksen.

Oulun Lohet edellyttää ohjaajiltaan vastuuntuntoista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja erinomaisia ryhmänhallintataitoja. Tarjoamme tuntiperusteisen palkkauksen, mahdollisuuden kouluttautua ja työskennellä osana kokenutta uimaopettajaryhmää.

Edellytämme tai tarvittaessa koulutamme:

  • Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uijmaopetus- ja hengenpelastusliitto SUH ry, tai vastaava koulutus)
  • SPR:n Ensiapukurssi 1:n tai vähintään hätäensiapukoulutus
  • Edellytämme kaikkien täysi-ikäisten ohjaajiemme ja valmentajiemme toimittavan nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen

Apuohjaajalta toivomme työtä pelkäämätöntä asennetta, rohkeutta toimia ryhmän mukana ja tarttua uusiin tehtäviin. Ohjaajakokemus ei ole edellytys, mutta luetaan eduksi. Ryhmänhallintataidoilla ja motivaatiolla oppia uutta pärjäät tehtävässä hienosti. Apuohjaajat toimivat kokeneen ohjaajan apuna ja heitä koulutetaan tehtävään.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset 31.5.2020 mennessä:

Haemme uintivalmentajia. Haemme uusia valmentajia kilpauintiryhmiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on uintivalmennuskokemusta kilparyhmistä, tai olet esimerkiksi entisenä uimarina kiinnostunut valmennuksesta ja olet motivoitunut kouluttautumaan ja kehittymään. Oletpa kiinnostunut yksittäisistä tai useammista valmennustunneista tai ryhmän vastuuvalmentamisesta, niin olethan päävalmentajaamme suoraan yhteydessä!

Yhteydenotot:

Oulun Lohet on vuonna 1959 perustettu uintiseura. Uimakouluissamme uinnin alkeet tai uimataidon oppii vuosittain noin tuhat lasta. Kilpauinti- ja muissa uintiryhmissämme ui noin 400 uimaria ja tarjoamme harrastusmahdollisuudet alkeistasosta kilpauintiin myös erityistä tukea tarvitseville uimareille. Lisäksi lajivalikoimaamme uinnin lisäksi kuuluvat myös taitouinti ja vesipallo. Lisätietoa seurastamme löydät sivuiltamme, www.oulunlohet.fi. Tervetuloa Lohiin!


   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat