Oulun Lohet ja Pihlajalinna yhteistyöhön
13.10.2020 15:37 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oulun Lohet ja Pihlajalinna ovat solmineet bonussopimuksen. Liity mukaan!

Nyt voit tukea Oulun Lohia keskittämällä terveydenhoitosi Pihlajalinnaan

Oulun Lohet ja Pihlajalinna ovat aloittaneet keskenään yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota seuran uimareille ja heidän perheenjäsenilleen laadukasta ja oikeaa hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden- ja sairaanhoitoon. Samalla kaikki seuramme jäsenet ja kannattajat voivat nyt kerryttää seurallemme varoja keskittämällä terveydenhoitopalvelujen ostoja Pihlajalinnaan, .

Käy liittymässä Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi ja rekisteröidy seuramme tukijaksi. Välittömästi rekisteröitymisen jälkeen kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kerryttävät seurallemme vuosittain maksettavaa tukisummaa. Hammasklinikka- ja työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta. Saat samalla käyttöösi Pihlajalinnan kanta-asiakasedut! Lue lisää ja katso liittymisohjeet Pihlajalinnan verkkosivuilta: www.pihlajalinna.fi/urheiluklinikka

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin seuralle. Seuralle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.

Bonusohjelmaan liittyminen

Liittymällä Pihlajalinnan bonusohjelmaan 31.12.2020 mennessä, kerrytät seuralle liittymisbonusta. 31.10.2020 mennessä tehdyistä liittymistä seurabonus kertyy tuplana!

Näin pääset liittymään mukaan:

  1. Ota Oma Pihlajalinna -palvelu käyttöön menemällä sivulle oma.pihlajalinna.fi joko tietokoneen tai puhelimen selaimella. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla pankkitunnukset.
  2. Valitse valikosta Oma profiili. Varmista, että henkilökohtainen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat tiedoissasi oikein.
  3. Liity sitten Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan Oma profiili -sivulla olevan liittymiskaavakkeen avulla. Valitse kyllä kohdassa Haluan liittyä asiakkuusohjelmaan. Muista myös tallentaa muutokset.
  4. Klikkaa hiirellä uudestaan oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Tietosuoja. Tietosuoja-sivulla näet liittymispäiväsi asiakkuusohjelmaan. Tämän alapuolella näet tietosuojalausekkeen bonusohjelmaan liittymistä varten. Vastaamalla kyllä hyväksyt ehdot ja voit liittää itsesi valitsemaasi bonusohjelmaan.
  5. Valittuasi haluamasi bonusohjelman voit liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset.
  6. Bonuskertymä valitsemallesi seuralle alkaa välittömästi.

Katso ohjevideo liittymisestä.

Bonuskannattajaksi liittyminen on mahdollista myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa Oman profiilin alla kohdassa Suostumukset.

Toimintaohje ja hoitoketju

Kuinka toimin, jos esimerkiksi loukkaannun? Toimintaohje Pihlajalinna_Oulun Lohet.pdf

Lisätietoa hoitoketjusta: Hoitoketju Pihlajalinna.pdf   
Lisää uutisia
Oulun Lohet ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat